Showcase

Afgelopen maandag showde ik mijn sieraden voor het eerst sinds de nieuwe studio op Facebook.
Een aantal sieraden waren snel verkocht. Andere sieraden kun je vinden in mijn Etsy shop.
Wil je eens een showcase bekijken, laat het me even weten.

Gekruld

Tijdens een wandeling door het bos kwam ik deze prachtige varens tegen die nog in de krul zaten. Net kleine feeën lantaarns langs het water.

Westerstorm

Tijdens de storm van 18 januari jl. woei deze vreemde "kastanje" onze tuin in. Ik had ze natuurlijk wel eens eerder in de bomen zien hangen, maar deze treasure of nature werd bijna aan mijn voeten gelegd om het zo maar eens te zeggen. Deze kogel is de vrucht van de Plantaan en die staan rondom ons huis. Prachtige grote bomen die in de zomer veel schaduw bieden en een schuilplaats is voor veel vogels.
De vrucht bewaar ik en misschien zie je hem ooit terug in een sieraad.

Kleur van 2018 : Utraviolet

Kleureninstituut Pantone heeft Utraviolet uitgeroepen tot Kleur van 2018. Zelf zegt Pantone:
"Ultra Violet suggereert de mysteries van de kosmos, de intriges van wat ons te wachten staat, en de ontdekkingen die verder gaan dan waar we nu zijn. De uitgestrekte en onbegrensde nachtelijke hemel is symbolisch voor wat mogelijk is en blijft de wens inspireren om een wereld buiten de onze na te streven."
Utraviolet is een intense kleur, heb je liever een wat rustiger kleur paars? Denk dan eens aan amethist of lavendel paars.

Een nieuw begin

Niet alleen de natuur maakt een nieuwe start, ook voor mij betekent 2018 een nieuw begin. Over een paar weken verhuis ik naar een nieuwe studio. Al mijn werkmaterialen zijn ingepakt, een pauze in het maken van nieuwe designs. Tijd om over nieuwe dingen na te denken, nieuwe inspiratie op te doen en al mijn ideeën op te schrijven en uit te werken. Om eens na te denken welke ontwerpen bij mij en mijn concept passen en welke juist niet of misschien niet meer. Zo kan ik straks een frisse en nieuwe start maken.

De rode Toverhazelaar staat prachtig in bloei. Toverhazelaar heet in het Engels Witchhazel, de naam komt echter niet van het Engelse woord voor heks, "witch", maar van het oude Saksische woord "wych", dat zoveel betekent als "twijg". 

0 Berichten