· 

Een nieuwe weg

Een nieuwe start van mijn blog, maar wel in een nieuwe richting.
Na een pauze van twee jaar heb ik het schrijven voor dit blog weer opgepakt. In die twee jaar heb ik andere dingen ontdekt en opgepakt en het is tijd om daarover te schrijven. Voortaan dus geen verhalen over sieraden of over Outlander, maar over muziek en songtekst.
Uiteraard blijven mijn gedichten en Black out poetry ook op de website staan en zal ik nu en dan ook daarover schrijven.

Alle oude blogposts blijven beschikbaar op de website. Ik heb ze met veel plezier geschreven en mijn interesse voor de TV serie Outlander, voor historische mode en sieraden is niet weg, ik geniet daar nog steeds van, alleen deel ik het niet meer op dit blog.

Ook is mijn muzikale muze niet veranderd, nog steeds is Duncan Laurence mijn voorbeeld en inspiratiebron. Dat betekent echter niet dat ik niet op ontdekkingstocht ga en mijn eigen weg vindt. Juist omdat ik gevoelsmatig een "thuisbasis" vind in de muziek en liedjes van Duncan, durf ik mijn eigen weg te zoeken en dingen te doen, die ik nog had gedacht te doen. Zoals een opleiding in songwriting, piano spelen, samenwerken met onbekenden, persoonlijke verhalen delen in songs of mijn gevoel uitdrukken in een andere taal (Engels). 

Ik hoop dat jullie mijn nieuwe verhalen net zo leuk vinden om te lezen als mijn oude verhalen.

Write a comment

Comments: 0