fantasy sieraden

fantasy sieraden · 03. februari 2020
Hoe vier jij Valentijnsdag? Stuur je kaartje naar je geheime liefde of naar je beste vriendin omdat je bij bent dat je haar kent? Weet jij eigenlijk hoe 14 februari Valentijnsdag is geworden en wat een Engelse dichter hiermee te maken had? Wat het meest romantische dorp is? En waarom Valentijnsdag in Duitsland niet wordt gevierd? Op deze vragen zocht ik een antwoord. Je leest ze in dit nieuwe verhaal.

fantasy sieraden · 13. januari 2020
Voor mijn sieraden ben ik altijd op zoek naar bijzondere elementen. Hoewel ik in de loop van de tijd veel ervaring heb gekregen met verschillende technieken heb geleerd, zijn er te veel om alle elementen zelf te maken. Gelukkig heb ik een goed oog voor speciale en mooie handgemaakte elementen van andere kunstenaars. Een van de kunstenaars waarvan ik graag kralen en hangers gebruik is de Franse Danielle Pereira-Segura. Lees hier haar verhaal.

fantasy sieraden · 11. december 2019
Nog twee weken en dan is 2019 alweer voorbij, wat ging het snel. Een jaar van uit je comfortzone stappen en doen in plaats van dromen. Na zo'n jaar is het fijn om even terug te kijken en om voorzichtig vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Voor mij was dit jaar het begin van voor het maken van mijn eigen 18de eeuws kostuum. Maar natuurlijk maakte ik dit jaar ook sieraden. populairste producten van 2019 uit mijn webwinkel zien. Zit jouw favoriet hier tussen?

fantasy sieraden · 29. oktober 2019
De kerstdagen komen eraan. Natuurlijk wil je graag iets leuks kopen, maar wat geef je een echte Outlander-fan, die alles weet over Claire en Jamie Fraser. Je wilt iets kopen dat uniek is, een Outlander kado dat geen enkele andere fan heeft. Kortom: je bent op zoek naar een uniek kerstcadeau voor de Outlander fan die alles al heeft. Ik heb 10 tips voor je verzameld waar iedere echte Outlander liefhebber blij mee is

fantasy sieraden · 19. augustus 2019
Heb jij al mooie spinnenwebben gezien of ben je met je hoofd tegen een web aangelopen in de oudenwijvenzomer? Vroeger gingen we met een gebogen takje spinnenwebben vangen, spinnen zelf vonden we maar eng. Maar waarom eigenlijk? Ik ging voor je op zoek. maakte spinnen sieraden en schreef er dit verhaal over.

fantasy sieraden · 16. juli 2018
"Who doesn't believe in magic will never find it". Magie is te vinden in dagelijkse dingen om ons heen, soms is het alleen lastig om de tijd te nemen om het te zien. Ik vind dat mijn tuin vol zit met magie. Viooltjes zijn magisch en er zijn net zoveel verhalen over te vinden als er soorten bestaan. Weet jij wat Jupiter, Persephone, Napoleon en viooltjes met elkaar gemeen hadden? Het antwoord vind je in dit verhaal. Ook lees welke sieraden ik met viooltjes maakte.