Fantasy sieraden en kostuumaccessoires voor Outlander en folklore festivals

Welkom,
Mijn naam is Linda de Bruijn, ik ben het gezicht achter Studio Rosa & Lilly. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in het groene hart van Brabant waar ik  mijn sieraden ontwerp en maak in mijn eigen studio. Mijn verhaal begint ongeveer 12 jaar geleden....er was eens...zou je bijna zeggen. Ik begon met het maken van sieraden voor mijzelf en later voor anderen, daarna ging het snel; er kwam een website en een webshop. Naast het maken van sieraden kijk ik graag naar de TV serie Outlander en maak ik mijn eigen kostuums voor fantasy festivals.
Ook ben ik fan van Duncan Laurence, van wiens muziek ik enorm geniet en die voor mij een bron van inspiratie is, want inmiddels is er een nieuwe liefde ontstaan, nl. schrijven.

Sinds de zomer van 2019 schrijf ik gedichten, zowel in het Nederlands als in het Engels. Ook maak ik Black Out Poetry, d.w.z. een gedicht halen uit een al bestaande tekst. Je vindt een selectie van mijn werk hier op de website.

 

Mocht je vragen hebben, stel ze gerust via onderstaand formulier.


Contact Informatie

 

Studio Rosa & Lilly

Linda de Bruijn

e-mail: studiorosalilly@live.nl

Stel een vraag:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.handgemaakte sieraden met art onderdelen - unieke fairy sieraden - kostuum accessoires- fairytale sieraden- 18de eeuw sieraden - omslagdoeken - polswarmers - fairy things