· 

Herfstseizoen - tijd van warm en gezellig

door Linda de Bruijn

Officieel begint de herfst op 21 september, maar de meteorologisch herfst lijkt nu al begonnen te zijn. De herfst is duidelijk al in aantocht. Een tijd van de laatste warme  zonnestralen, tijd van oogsten maar ook de tijd van regen en wind, van gezelligheid en binnen zijn.

 

Voor het komende herfst seizoen ontwierp ik een serie polswarmers in mooie herfstkleuren en haakte deze van mooie garen; 100% handgemaakte heerlijkheid.

Ik versierde ze met vintage knopen en handgemaakte knopen van keramiek. Licht van gewicht en wasbaar.  Lekker voor op de fiets of voor in het bos of tijdens het shoppen. Heb jij ook een hekel aan wind die door de mouwen van je jas waait maar wil je in de herfst nog geen "echte" handschoenen aan? En om je mobiele telefoon te gebruiken, zijn vrije vingers ook prettig, nietwaar? 

handgemaakte polswarmers voor fantasy events, fairy festivals en kostuum evenementen

Write a comment

Comments: 0