Over mij

artisan sieraden uit Rosmalen

Voor mijn sieraden ben ik altijd op zoek naar speciale kralen en elementen. Het is onmogelijk om alle technieken te beheersen en om alle materialen zelf te maken. Hoewel ik in de loop van de tijd verschillende technieken heb geleerd, kan ik niet gewoon alles zelf doen. Gelukkig heb ik een goed oog voor speciale en mooie handgemaakte elementen van andere kunstenaars. Ik kies alleen elementen die me aanspreken en die speciaal zijn, door hoe en wie ze zijn gemaakt of waar ze vandaan komen. Ik ben ook dol op natuurlijke elementen, zoals takjes, gedroogde bloemen, kruiden en bladeren.

 

Bij het maken van mijn sieraden is het maakproces belangrijk, misschien zelfs belangrijker dan het eindresultaat. Van het brainstormen van het ontwerp, het achterhalen van het verhaal en het selecteren van materialen tot het daadwerkelijk maken van een sieraad, is een reis door mijn verbeeldingskracht en vaardigheden, die uiteindelijk eindigt in een speciaal sieraad.

 

Als kind was ik al gefascineerd door de enorme hoepeljurken uit de 17e en 18e eeuw, met hun korsetten en veel lagen rokken en jasjes en de sieraden die werden gedragen. Jarenlang heb ik bruidsjuwelen gemaakt voor prachtige trouwjurken die eigenlijk een moderne versie van de mode van eeuwen geleden zijn.

In de tussentijd heb ik kledingstukken verzameld "uit lang vervlogen tijden", die ik draag op festivals en die inspiratie zijn voor het maken van mijn sieraden en accessoires.

Mijn reis door de geschiedenis is net begonnen en ik laat mijn verbeelding me leiden tijdens mijn reis om sieraden te maken met de magische schoonheid van de natuur.

Contact Information


 

Studio Rosa & Lilly

Linda de Bruijn

e-mail: studiorosalilly@live.nl

Stel een vraag:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.handgemaakte sieraden met art onderdelen - unieke sieraden art design - sieraden boho design - sieraden botanical- sieraden woodland - rustic jewellery - keramiek - lampwork glaskralen - polymer clay - metaal - porselein - hout