Over mij

Kunstzinnige sieraden uit Rosmalen

De natuur is inspiratiebron voor mijn sieradenZe is overal aanwezig en geen dag hetzelfde : de natuur om ons heen. Kleuren veranderen met de seizoenen en met de seizoenen de flora en fauna.  Mijn collectie wisselt met de seizoenen mee.


Ik hou van de natuur, wandel graag door de bossen of langs het strand. Even weg uit een drukke wereld. Rustgevend vind ik dat.
Onderweg luister ik naar de vogels, voel ik de regendruppels op mijn gezicht of geniet ik simpelweg van de stilte. Zachtjes worden mijn zintuigen geprikkeld en komen ze tot rust. Dan borrelen de ideeën voor ontwerpen in mij op. Mijn handgemaakte sieraden ontstaan op deze manier.

Ik gebruik gevonden "schatten" uit de natuur, recycle materialen en gebruik handgemaakte sieraad-onderdelen van "artists" van over de hele wereld, van Canada tot aan Australië en van Rusland tot aan India. Hierdoor zijn mijn sieraden uniek en bijzonder.
Elk sieraad vangt een stukje schoonheid van de natuur.  Zo draag je als het ware je eigen stukje natuur, want niet iedereen is in de gelegenheid om zelf de natuur in te gaan. Bovendien kun je van natuur sieraad lang genieten, want planten en bloemen vergaan maar mijn sieraden blijven bestaan.

Thuisgekomen van een heerlijke wandeling, lust ik graag een kop thee, die ik het liefste drink uit een echt theekopje van porselein.

Inmiddels heb ik een hele verzameling Engels theeservies bij elkaar gespaard. Van theepotten, etagères, kopjes en schotels, gebakbordjes en gebakschalen tot het bijbehorende bestek. Je kunt deze huren voor je eigen high tea party. 

Uniek

In mijn online sieradenshop vind je geen massaproductie maar natuur sieraden met unieke ontwerpen, zgn. OOAK sieraden (One of a Kind) gemaakt van bijzondere en natuurlijke materialen. Zo weet je dat je altijd een bijzonder sieraad draagt.

Thuisgekomen van een heerlijke wandeling, lust ik graag een kop thee, die ik het liefste drink uit een echt theekopje van porselein.

Inmiddels heb ik een hele verzameling Engels theeservies bij elkaar gespaard.

Je kunt deze huren voor je eigen high tea party.


Foto's

De foto's op mijn site geven een goed beeld van het sieraad, maar indien een gekocht sieraad toch niet aan je verwachtingen voldoet, dan mag je het binnen 7 dagen retourneren. Lees hiervoor wel even mijn leveringsvoorwaarden.

 

Liefs,

Linda

 

Heb je vragen, mail me dan gerust. Klik hier: studiorosalilly@live.nl


Contact Information 

Studio Rosa & Lilly

Linda de Bruijn

e-mail: studiorosalilly@live.nl

Stel een vraag:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.handgemaakte sieraden met art onderdelen - unieke sieraden art design - sieraden boho design - sieraden botanical- sieraden woodland - rustic jewellery - keramiek - lampwork glaskralen - polymer clay - metaal - porselein - hout