Over mij

artisan sieraden uit Rosmalen

De natuur is inspiratiebron voor mijn sieradenZe is overal aanwezig en geen dag hetzelfde : de natuur om ons heen. Kleuren veranderen met de seizoenen en met de seizoenen de flora en fauna.  Mijn collectie wisselt met de seizoenen mee.


Ik hou van de natuur, wandel graag door de bossen of langs het strand. Even weg uit een drukke wereld. Rustgevend vind ik dat.
Onderweg luister ik naar de vogels, voel ik de regendruppels op mijn gezicht of geniet ik simpelweg van de stilte. Zachtjes worden mijn zintuigen geprikkeld en komen ze tot rust. Dan borrelen de ideeën voor ontwerpen in mij op. Mijn handgemaakte sieraden ontstaan op deze manier.

Ik gebruik gevonden "schatten" uit de natuur en gebruik handgemaakte kralen en onderdelen van "artists" van over de hele wereld, van Canada tot aan Australië en van Rusland tot aan India. Hierdoor zijn mijn sieraden uniek en bijzonder.

Elk sieraad vangt een stukje schoonheid van de natuur.  Zo draag je als het ware je eigen stukje natuur, want niet iedereen is in de gelegenheid om zelf de natuur in te gaan. Bovendien kun je van natuur sieraad lang genieten, want planten en bloemen vergaan maar mijn sieraden blijven bestaan.

Contact Information


 

Studio Rosa & Lilly

Linda de Bruijn

e-mail: studiorosalilly@live.nl

Stel een vraag:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.handgemaakte sieraden met art onderdelen - unieke sieraden art design - sieraden boho design - sieraden botanical- sieraden woodland - rustic jewellery - keramiek - lampwork glaskralen - polymer clay - metaal - porselein - hout