Over mij

Voor mijn sieraden ben ik altijd op zoek naar speciale kralen en elementen. Het is onmogelijk om alle technieken te beheersen en om alle materialen zelf te maken. Hoewel ik in de loop van de tijd verschillende technieken heb geleerd, kan ik niet gewoon alles zelf doen. Gelukkig heb ik een goed oog voor speciale en mooie handgemaakte elementen van andere kunstenaars. Ik kies alleen elementen die me aanspreken en die speciaal zijn, door hoe en wie ze zijn gemaakt of waar ze vandaan komen. Ik ben ook dol op natuurlijke elementen, zoals takjes, gedroogde bloemen, kruiden en bladeren.

 

Bij het maken van mijn sieraden is het maakproces belangrijk, misschien zelfs belangrijker dan het eindresultaat. Van het brainstormen van het ontwerp, het achterhalen van het verhaal en het selecteren van materialen tot het daadwerkelijk maken van een sieraad, is een reis door mijn verbeeldingskracht en vaardigheden, die uiteindelijk eindigt in een speciaal sieraad.

 

Contact Information


 

Studio Rosa & Lilly

Linda de Bruijn

e-mail: studiorosalilly@live.nl

Stel een vraag:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.handgemaakte sieraden met art onderdelen - unieke sieraden art design - sieraden boho design - sieraden botanical- sieraden woodland - rustic jewellery - keramiek - lampwork glaskralen - polymer clay - metaal - porselein - hout