woodland wedding sieraden

bijzondere bruidssieraden met kleur, bruidssieraden met bloemen, bohemian bruidsoorbellen

Net als alle andere Rosa & Lilly sieraden zijn ook haar woodland bruidssieraden OOAK sieraden, dwz dat ik van elk sieraad maar een exemplaar heb gemaakt. Je wilt als bruid natuurlijk op jouw bijzondere dag stralen, niet alleen met een prachtige bruidsjurk maar ook met unieke bruidssieraden die daar bij passen. Heb jij een kleurenthema voor jouw droombruiloft? Dan vind je hier bijzondere bruidssieraden met kleur, die daarbij passen. Voor de Bohemian bruid is er een serie woodland bruidsoorbellen in mooie zachte kleuren en bruidssieraden met bloemen, die je ook prima na je trouwdag kunt dragen.


woodland bruidsoorbellen, bohemian bruidsoorbellen
woodland bruidsarmbanden, bruidsarmbanden met zoetwater parels
woodland bruidskettingen, bijzondere bruidssieraden met kleur
haarspelden voor de bruid; haarkammen voor de bruid

Vind hier originele sieraden met bloemen zoals bohemian bruidsoorbellen, bruidsarmbanden en bruidskettingen in zachte tinten, die een kleur accent geven aan je bruidsoutfit of die passen binnen het kleurenschema van jouw bijzondere dag.

 

Je kunt bij Rosa & Lilly terecht voor unieke handgemaakte bruidssieraden zoals:

  • bruidskettingen
  • bruidsarmbanden
  • bohemian bruidsoorbellen
  • unieke haarkammen voor de bruid
  • haarspelden voor de bruid
bruid bohemian bruidssieraden


handgemaakte bruidssieraden - haarkammen en haarspelden voor de bruid - originele bruidskettingen - unieke bruidsoorbellen - speciale sieraden - sieraden trouwdag - handgemaakte sieraden voor de bruid - handgemaakte bruidsarmbanden en bruidsoorbellen - trouwjuwelen