sieraden

sieraden · 11. december 2019
Nog twee weken en dan is 2019 alweer voorbij, wat ging het snel. Een jaar van uit je comfortzone stappen en doen in plaats van dromen. Na zo'n jaar is het fijn om even terug te kijken en om voorzichtig vooruit te kijken naar het nieuwe jaar. Voor mij was dit jaar het begin van voor het maken van mijn eigen 18de eeuws kostuum. Maar natuurlijk maakte ik dit jaar ook sieraden. populairste producten van 2019 uit mijn webwinkel zien. Zit jouw favoriet hier tussen?
sieraden · 29. oktober 2019
De kerstdagen komen eraan. Natuurlijk wil je graag iets leuks kopen, maar wat geef je een echte Outlander-fan, die alles weet over Claire en Jamie Fraser. Je wilt iets kopen dat uniek is, een Outlander kado dat geen enkele andere fan heeft. Kortom: je bent op zoek naar een uniek kerstcadeau voor de Outlander fan die alles al heeft. Ik heb 10 tips voor je verzameld waar iedere echte Outlander liefhebber blij mee is

sieraden · 19. augustus 2019
Heb jij al mooie spinnenwebben gezien of ben je met je hoofd tegen een web aangelopen in de oudenwijvenzomer? Vroeger gingen we met een gebogen takje spinnenwebben vangen, spinnen zelf vonden we maar eng. Maar waarom eigenlijk? Ik ging voor je op zoek. maakte spinnen sieraden en schreef er dit verhaal over.