natuur

natuur · 22. augustus 2018
De herfst is in aantocht, de tijd van oogsten, van regen en wind en van gezellig naar binnen. Speciaal voor deze periode maakte ik een serie polswarmers en vingerloze handschoen. Lees en kies jouw kleur. 100% handmade gehaakte heerlijkheid voor in de herfst. Nooit meer kouden handen, lees hier meer.
natuur · 16. juli 2018
"Who doesn't believe in magic will never find it". Magie is te vinden in dagelijkse dingen om ons heen, soms is het alleen lastig om de tijd te nemen om het te zien. Ik vind dat mijn tuin vol zit met magie. Viooltjes zijn magisch en er zijn net zoveel verhalen over te vinden als er soorten bestaan. Weet jij wat Jupiter, Persephone, Napoleon en viooltjes met elkaar gemeen hadden? Het antwoord vind je in dit verhaal. Ook lees welke sieraden ik met viooltjes maakte.

natuur · 06. april 2017
Knotsgekke knoestige oorbellen. Deze oorbellen maakte ik al in de kerstvakantie en was ze totaal vergeten. Gekke takjes met druppels van porselein...het hoeft tenslotte niet alle dagen serieus te zijn :-).
natuur · 14. maart 2017
Onmisbare tips voor een romantische woodland wedding. e zon schijnt, de vogels fluiten...je krijgt weer zin om buiten te zijn en ...... je droomt van jouw bruiloft op een romantische plek buiten. Bos bruiloften zijn super dromerig en zo leuk.