Hi,

Hier een kleine intro over wie ik ben, wat mjin doelen zijn etc.

Ik ben 53, getrouwd, 3 kinderen (23,21,16), woon in Rosmalen.

Schrijven doe ik al mijn hele leven. Onze jongste zoon is autistisch en om de zorg voor onze kinderen op me te nemen, stopte ik met mijn baan als HR-medewerker. Inmiddels zijn de kinderen oud genoeg om mij niet meer de hele dag nodig te hebben en is het tijd om mijn eigen dromen weer te volgen.

 

Ik volgde een opleiding Poëzie aan de Schrijversacademie in A’dam, totdat Covid kwam.

Op IG kwam ik een post tegen van The Songwriting Academy:  5 avonden, 5 lessen voor 5 pond en aangezien ik toch nergens heen ging…waarom niet.

Ik word het geweldig, ging op online Bootcamp en startte in 2021 met hun Platinum program. Dat is een intensief jaarprogramma. Ik startte vanaf nul: zong niet en speelde geen instrument, had geen ervaring. Ik begon met pianoles en met mensen samen te werken. Twee liedjes waarvan ik de tekst heb geschreven, zijn inmiddels gereleaset. Om verder te groeien heb ik nog een jaar aan het Platinum program vastgeplakt. En deze week ben ik gestart met zangles.  

 

Zoals gezegd hoef ik niet op het podium, ik wil samen met en voor artiesten schrijven. Ik heb voor mijzelf een meerjarenplan gemaakt. Ik ben niet zo naïef om te denken dat ik wel even een hit schrijf en dan binnenloop, ik wil leren en stap voor stap groeien.

Mijn droom: een song (mede) schrijven voor iemand die daarmee een Edison wint en ik wil diegene “mijn” song op het podium zien/horen zingen.

 

Ik wil graag eerlijk met je zijn. Mijn grote voorbeeld is Duncan. Ik vond in hem het zetje in de rug om uit mijn comfort zone te stappen en met songwriting te beginnen.

Ik volg je al een tijdje (omdat ik je liedjes prachtig vind) en ik weet dat je met Jordan schrijft. Ik wil graag dat je weet dat dat niet de reden is waarom ik op je aanbod in ga.

 

Na twee jaar op de UK gericht te zijn, wil ik me op Nederland oriënteren en leren van mensen in Nederland. Ik word gecoacht door Vincent Corver, de enige Nederlandse mentor van mijn opleiding. Jouw IG post kwam op het juiste moment, als logisch vervolg op zijn coaching.

Ik ben inmiddels genoeg mensen tegengekomen die van mij wilden profiteren, ik wil jou dat gevoel niet bezorgen. Daarvoor heb ik te veel respect voor jou, voor Duncan, voor Jordan maar ook voor mezelf.

 

Wat ik graag samen met jou zou willen doen, naast hulp bij het liedje waar ik mee bezig ben, is sparren over hoe verder te groeien, waar te beginnen, waar op te letten, wat wel, wat niet, dat soort dingen.

 

Nu weet je een beetje meer, maar vraag gerust verder.

En wees gerust, ik ga niet van alles roepen op social media 😉.

Ik kijk in ieder geval uit naar onze dag.

Groetjes,

Linda

Link naar mijn liedjes: