· 

Een nieuw begin

Niet alleen de natuur maakt een nieuwe start, ook voor mij betekent 2018 een nieuw begin. Over een paar weken verhuis ik naar een nieuwe studio. Al mijn werkmaterialen zijn ingepakt, een pauze in het maken van nieuwe designs. Tijd om over nieuwe dingen na te denken, nieuwe inspiratie op te doen en al mijn ideeën op te schrijven en uit te werken. Om eens na te denken welke ontwerpen bij mij en mijn concept passen en welke juist niet of misschien niet meer. Zo kan ik straks een frisse en nieuwe start maken.

De rode Toverhazelaar staat prachtig in bloei. Toverhazelaar heet in het Engels Witchhazel, de naam komt echter niet van het Engelse woord voor heks, "witch", maar van het oude Saksische woord "wych", dat zoveel betekent als "twijg". 

Reactie schrijven

Commentaren: 0