· 

6 onmisbare tips voor een romantische woodland wedding

De zon schijnt, de vogels fluiten...je krijgt weer zin om buiten te zijn en ...... je droomt van jouw bruiloft op een romantische plek buiten. Bos bruiloften zijn super dromerig en zo leuk. Omringd door zulke mooie natuur, je hoeft zeker niet over de top te gaan met de aankleding van jullie bruiloft.  Met wat extra details kom je al een heel eind. We hebben een aantal inspirerende en low budget ideeën voor een adembenemende bos bruiloft voor je op een rijtje gezet. 


1. blikvanger

Een buiten bruiloft op een schitterende bos locatie is super, maar waar komen jullie gasten binnen? Wegwijzers zijn een handig hulpmiddel om te voorkomen dat jullie gasten verdwalen in het bos. De entree kun je mooi versieren met gedrapeerde doeken evt. versierd met bloemen. Worden jullie buiten in de echt verbonden, dan kun je van die plek een echte blikvanger maken.

woodland wedding inspratie, woodland sieraden, woodland oorbellen, woodland wedding tips, woodland decoratie
woodland wedding inspratie, woodland sieraden, woodland oorbellen, woodland wedding tips, woodland decoratie

2. Vergeet je Paraplu niet

Het weer in Nederland is nou eenmaal wisselvallig en al geeft de weersverwachting mooi zonnig weer aan, vergeet niet om een aantal paraplu's mee te nemen. Niet alleen fijn voor jullie gasten, die blijven lekker droog maar handig en leuk tijdens het maken van de bruidsfoto's. En mocht het toch zonnig en warm worden, dan kun je ze gebruiken als parasol.

woodland wedding inspratie, woodland sieraden, woodland oorbellen, woodland wedding tips, woodland decoratie

3. wilde bloemen versiering

Mix wilde bloemen en grassen met snijbloemen van de bloemist voor de versiering van je stoelen, tafels etc. om zo een romantische woodland sfeer te creëren. Je kunt de boeketjes zelf maken en samenbinden met bv. band van jute voor extra rustiek effect.

 

woodland wedding inspratie, woodland sieraden, woodland oorbellen, woodland wedding tips, woodland decoratie
woodland wedding inspratie, woodland sieraden, woodland oorbellen, woodland wedding tips, woodland decoratie

4. DIY hangende versiering

Als je de bomen toch bij de hand hebt, kun je ze net zo goed gebruiken om je versiering op te hangen. Gebruik lege jampotjes met kleine boeketjes bloemen of takjes bramen en hang ze met mooie linten in de bomen. Vul de potjes met waxine lichtjes voor super romantische verlichting s'avonds.

 

woodland wedding inspratie, woodland sieraden, woodland oorbellen, woodland wedding tips, woodland wedding decoratie
woodland wedding inspratie, woodland sieraden, woodland oorbellen, woodland wedding tips, woodland decoratie
woodland wedding, woodland bruidssieraden, woodland wedding decoratie

5. Ga zelf niet op in de omgeving

Een bruiloft op een locatie met veel prachtige natuur is geweldig, maar pas op dat je zelf niet opgaat in die natuur. Tenslotte gaat het om jullie twee als bruidspaar en ben jij als bruid het stralende middelpunt van deze bijzondere dag. Door een mooi accent zoals woodland bruidsoorbellen toe te voegen aan je bruidsoutfit, trek je subtiel de aandacht naar je toe. 

 

6. sneakers onder je bruidsjurk??

Wat??? Gympies onder je trouwjurk?? Jazeker.....niet de hele dag natuurlijk, maar tijdens de fotosessie. Want zeg nou zelf....bospaadjes en vochtige grond zijn niet ideaal voor een lange bruidsjurk. Wissel van schoenen tijdens het lopen van de ene naar de andere locatie .
Zo blijven je droomjurk en je bruidsschoenen mooi schoon. En mochten jullie foto's op gladde of hobbelige plekken hebben gepland, trek dan onder je lange bruidsjurk je sneakers aan zodat je stevig staat. Geen mens die dat ziet.

 

woodland wedding inspratie, woodland sieraden, woodland oorbellen, woodland wedding tips, woodland decoratie
woodland wedding inspratie, woodland sieraden, woodland oorbellen, woodland wedding tips, woodland decoratie

Reactie schrijven

Commentaren: 0